Yılmaz Çebi Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizle birlikte insanlık değerlerini koruyup kollayarak sevgi, saygı, hoşgörü ve bilimsel gelişmeler ışığında bir eğitim ortamı oluşturmak. Eğitim öğretim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde örnek ve başarılı bir eğitim kurumu olarak çevresine bilgi, kültür ve insanlık adına doğruları sunan bir okul meydana getirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar: Beyaz Bayrak ve Temiz Okul Hijyenik Okul belgesi eTwinning Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı TÜGVA kitap okuma yarışmasında Türkiye 3.lüğü (Ebrar YILMAZ 2018-2019) TÜGVA kitap okuma yarışmasında Türkiye 2.liği (Ebrar YILMAZ 2019-2020) Bölgesel spor yarışmaları

Saatler: 8.45-12.45
Isınma: Kalorifer-Katı Yakıt
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning - Ülkemi Tanıyorum (Emel DERE ) eTwinning- eTwinning Gelişim Atölyesi( Zehra BOLAT BARUTÇU) eTwinning- Matematik Oyun Atölyesi (Öznur AKGÜL) eTwinning- Enjoyable Mathematics (Öznur AKGÜL) eTwinning - Matematik Şenliği (Öznur AKGÜL) TÜBİTAK 2204 B

WEB - https://yilmazcebiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yolgören Mah. Cumhuriyet cd. No.71 ARAKLI/TRABZON

Adres - Yolgören Mah. Cumhuriyet cd. No.71 ARAKLI/TRABZON

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için ulaşım son derece kolaydır. İlçe merkezinden okulumuz yönünde Trabzon-Araklı dolmuşları çalışmaktadır. Aynı şekilde Trabzon-Sürmene özel halk otobüsleri de okulumuzun hemen yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklığımız yaklaşık olarak 2 km´dir.